Het centrum van Zevenbergen verandert

Kleine en grote ongemakken zijn het gevolg van de ingezette aanpassing van het centrum van Zevenbergen. We kunnen daar niet omheen als we Zevenbergen een facelift willen geven. Met het verplichte nummertje van het water terug in het centrum en tegelijkertijd de aanpassing van de markt en de omgeving.

Even los van de (extra) kosten, waar ik zeker nog wel een paar keer op terug zal komen in deze Moerdijkertjes, worden inwoners en bezoekers zich nu al bewust van het “ongemak” van de veranderingen in het centrum. 
Niet alleen het verkeer, maar bijvoorbeeld ook de hangplek voor ouderen. De hangplek die ontstond na het afbreken van het Praathuis, maakt inmiddels deel uit van een bouwput.

De ouderen zitten hier niet echt mee. Zoals één van hen het verwoordde: “Als het kwijtraken van ons hangplekje het ergste is, gaat de rest van de gevolgen van de veranderingen wel meevallen”. 
Zij hebben het volste vertrouwen dat een leuke hangplek zeker terugkomt. En verder zijn al die ontwikkelingen in het centrum een dankbaar onderwerp om eens “over van gedachten te wisselen” binnen de groep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *